Cum te evaluează ceilalţi

colaj web

Foto: Andrei Ţiburcă, din seria „Portrete de Crăciun”

ÎN MOMENTUL ÎN CARE ÎNTÂLNEȘTI PE CINEVA, VREI REPEDE SĂ EVALUEZI PERSOANA RESPECTIVĂ – CINE ESTE ȘI CE REPREZINTǍ, EŞTI ÎN CǍUTAREA ANUMITOR CALITǍȚI PRECUM ONESTITATEA, BUNǍTATEA ȘI INTELIGENȚA. ACORDÂND ATENȚIE ELEMENTELOR URMĂTOARE, EVALUEZI DACǍ VREI SAU NU SǍ STABILEŞTI O RELAȚIE CU ACEA PERSOANǍ.

O astfel de judecatǎ a caracterului ar putea fi de ajutor cu privire la decizii majore, cum ar fi o relație romantică, angajarea unui individ sau acceptarea unei oferte de muncă. Pe baza acestor lucruri, s-au determinat elemente după care oamenii îți judecǎ personalitatea, determinǎ cine ești și ce anume nu eşti.

SCRISUL DE MÂNĂ

Conform unui studiu, modul în care cineva scrie și dimensiunea scrisului de mânǎ pot sǎ-ți spunǎ anumite lucruri despre aceastǎ persoanǎ. Persoanele cu scrisul de mânǎ mic tind sǎ fie timide, meticuloase, serioase, în timp ce oamenii care ies des în oraș şi încearcǎ să atragă atenția au un scris de mânǎ mare.

Cei care iau lucrurile în serios pun mai multă presiune pe stilou atunci când scriu. În schimb, cei care scriu uşor şi sunt îndemânatici sunt empatici și mult mai sensibili.

Read the rest in Paperless

ANAMARIA PINTEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: