GIANINA PAMFILOIU: Sanitari pricepuţi în Ghibu

In data de 31 mai 2016, a avut loc un concurs de prim ajutor organizat de Crucea Rosie, numit „Sanitarii priceputi”.  Etapa judeteana a avut loc chiar in scoala noastra, iar trei participanti s-au oferit sa ne vorbeasca despre aceasta activitate.
sanitari02

Echipa CN Teodor Neş

Alex Roxim, Larisa Babai si Hannah Illyes au fost reprezentantii clasei 10B de la Colegiul National Teodor Neş din Salonta. Concursul a avut doua prob -: una scrisa cu 19 intrebari, la care concurentii trebuiau sa raspunda in maxim 20 de minute, şi proba a doua, cea practica, in care concurentii trebuiau sa extraga un bilet si aveau timp 5 minute pentru a-i arata juriului demonstratia de prim-ajutor.
Cei trei au avut de interpretat ajutorul in cazul unei hemoragii la bratul drept, julituri la bratul stang si entorsa la glezna.
Concurentii s-au pregatit de la inceputul semestrului 2 cu doamna profesoara de biologie Pafucan Rodica. Pentru ei nu este prima data cand participa la acest concurs, deoarece anul trecut acestia au iesit pe locul intai la etapa locala si pe locul 4 la cea judeteana.
„Medicii evaluatori si-au dat seama ca eram bine pregatiti si am apreciat faptul ca acestia nu ne-au intrerupt. Vom participa si la anul pentru ca suntem convinsi ca putem lua locul 1”, ne-au declarat cei trei.
GIANINA PAMFILOIU
GIANINA PAMFILOIU

GIANINA PAMFILOIU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: