IOANA DAVID & NICOLETA LAZĂR: Micuţa Oana, Marele Premiu la Cluj. Plus AUDIO

De Crăciun, cadrele didactice de la Liceul Onisifor Ghibu au avut parte de o surpriză. În cadrul programului artistic organizat cu acel prilej, Oana Berdie din clasa a IV-a B, a doamnei învăţătoare Carmen Gârba, a susţinut un moment de muzică populară, alături de Romina Suciu.

OANA BERDIE

OANA BERDIE

In liceul nostru am descoperit un tânăr talent al muzicii populare, in varsta de 10 ani – este vorba despre Oana Berdie. Oana a inceput sa cante muzica populara de la varsta de patru ani, acest talent fiind o mostenire de familie, unul din unchii sai cantand la diferite instrumente.

Micuta Oana a participat la diferite concursuri: a luat Marele Premiu la Festivalul de colinde de la Cluj, locul 3 la Festivalul Mamaia Copiilor si timp de doi ani la rand aici in Oradea la concursul Floare de Lotus a luat locul 1.

Aceasta a cantat pe scena cu interpreta de muzica populara Florica Ruja, facand parte si din grupul vocal Florile Bihorului.

Oana face canto de două ori pe saptamana la Palatul Copiilor din Oradea, cu doamna profesoara Ana-Maria Gal. La Palat copiii sunt impartiti in patru grupe, Oana facand parte din grupa celor profesionisti.

OANA BERDIE 02

Oana, alături învăţătoarea sa, doamna Carmen Gârba, şi subsemnatele

Prima ei aparitie pe scena a fost la varsta de 7 ani, costumele purtate de aceasta fiind suta la suta autentice, provenind din zona Beiusului.

La finalul interviului, Oana ne-a declarat: „Eu trăiesc ceea ce cânt şi îmi place foarte mult, iar atunci când mă aflu pe o scenă, încerc să cânt cât mai bine, pentru ca publicul sa fie mulţumit”.

IOANA DAVID, NICOLETA LAZĂR

One comment

  1. fex45

    Imi cer scuze ca revin dar trebuie sa iti spun ca saraca mama, care a fost prof. de franceza-romana, ar fi fost cel mai mare fan al tau, dar de 9 ani e la Domnul. Doamne ajuta. Ce vreau sa-ti spun e ca insufletul ei ai fi fost in top langa Julio, n stiu daca publicul tau realizeaza peste ce magnitudine artistica au dat! 🙂 Patericul egiptean A1 1.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: