NICOLETA DRĂGHICIU: Vacanţa mult aşteptată

image001

Atat de asteptata, vacanta a sosit si odata cu ea petrecerea unei saptamani la schi in Livigno. Statiunea situata la granita dintre Austria, Elvetia si Italia, in partea italiana a Alpilor este o destinatie minunata pentru iubitorii sporturilor de iarna, dar si a celor care cauta un loc de relaxare si odihna.

image002

Desi este o zona de schi, marea dezamagire a fost lipsa zapezii care a redus din frumusetea peisajului montan. Administratorii au amenajat 20 de km de partie cu zapada artificiala. Chiar daca din cei 120 de km de partie, doar 20 au putut fi folositi, oamenii s-au simtit bine si s-au bucurat de vacanta.

image003

M-am bucurat de saptamana la schi in Livigno si daca iti plac cu adevarat sporturile de iarna, iti sugerez sa vizitezi si aceasta statiune unde te poti plimba, poti schia, te poti odihni, sa faci cumparaturi, dar mai ales sa te simti bine alaturi de italieni, care sunt gazde primitoare si te rasfata cu surprize specifice zonei. Cu toate ca este foarte departe, as reveni oricand cu mare placere.

NICOLETA DRAGHICIU

nicoleta draghiciu

NICOLETA DRAGHICIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: