NICOLETA LAZĂR & COSMINA VEREŞ: Clinica BlueMed Oradea

Clinica BlueMed Oradea este o clinica de medici dentisti si urgente stomatologice, se aflata pe strada Piata 22 Decembrie nr. 14.

Ceea ce ii face deosebiti de alte servicii pe echipa de medici de la BlueMed este faptul ca ofera tratamente ce se adreseaza pacientilor cu parodontopatii de la formele cele mai incipiente pana la cele mai avansate, de cele mai multe ori reusind sa opreasca aceasta boala foarte greu de stapanit, prin manevre minim invazive .

Servicii oferite: Tratamente odontale ( trataemntul cariilor simple si complicate), Tratamente parodontalemm, Tratamente protetice .

Dr. Tocai Crina, medic stomatolog: „Ceea ce m-a fascinat intodeauna in stomatologie a fost provocarea data de fiecare caz in parte , pentru ca fiecare om e unic , fiecare caz e unic. Pentru ca intra-adevar zambetul este manifestarea exterioara a bucuriei si a atator alte stari , totusi un zambet sanatos implica mult mai multe : o educatie , o ingrijire optima , tratamente realizate corespunzator si la timp”.

Pentru cei interesati, mai multe detalii veti gasi daca accesati site-ul clincii BlueMed pentru a vedea echipa de medici, ofertele lor si programul: http://www.bluemed.ro/index.html

NICOLETA LAZĂR, COSMINA VEREŞ

One comment

  1. gliganandrei

    Tot acolo, profeseaza Luminita Stoia, fosta absolventa a liceului 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: