LAVINIA CARŢIŞ & DAIANA DUME: Descoperă-ţi la timp valorile!

Clasele  a IX-a B şi a XII-a B au avut astăzi, 21 octombrie, plăcerea de a-l avea în mijlocul lor pe Dacian Palladi. Acesta ne-a spus câteva lucruri pe care domnia-sa le-ar face dacă ar avea vârsta noastră şi mintea dumnealui de acum.

Unul din lucrurile pe care le-ar face ar fi acela de a lucra la partea spirituala (s-ar ruga, ar merge la biserica). Apoi, ar munci in fiecare vara, ar avea grija la felul cum isi alege prietenii si nu in ultimul rand ar profita de sansa care i s-ar acorda, si anume de a pleca in strainatate cu Work and Travel.

La intrebarea care ar fi cele mai de folos facultati, invitatul nostru considera că medicina si domeniul tehnologiei informatiei ar putea fi o solutie pentru tinerii din ziua de azi.

In final, le-a dat un ultim sfat tinerilor, si anume „sa invete inteligent si util”.

LAVINIA CARŢIŞ, DAIANA DUME

LAVINIA CARŢIŞ şi DAIANA DUME

LAVINIA CARŢIŞ şi DAIANA DUME

One comment

  1. Andrei

    Daca in urma cu 8 ani, cand eram de varsta voastra (cls XII-a) l-as fi intalnit pe Dacian si mi-ar fi spus asemenea lucruri, este clar ca viata mea ar fi fost alta.
    Am avut placerea sa-l cunosc in aceasta primavara pe Dacian, e genul de persoana care te trezeste la realitate si iti da de gandit. Nu uitati ceea ce a spus.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: