Ştiţi că există Avocatul Elevului?

In data de 15 februarie 2013 a avut loc la Colegiul National Mihai Eminescu sedinta generala cu presedintii CSE Bihor si membrii CJE Bihor. Sedinta s-a desfasurat dupa urmatoarea ordine de zi: Teambuilding – Acomodare; b. Brainstorming – Planul de actiune; c. Proiecte CJE Bihor.

bihorSedinta a fost coordonata de presedintele CJE Lukacs Mark. Au fost invitati: Lehel Pasztor, reprezentant al Highschool in America, Daciana Deac, reprezentant al YouthBank, iar din partea ISJ Bihor, inspector Mioara Tigan.

Prima parte a constat in: 1. Analiza prioritatilor organizate in anul scolar 2012-2013; 2. Discutii privind ocuparea unui post vacant la Departamentul Sport si Tineret; 3. Impresiile delegatiei bihorene despre Adunarea Generala de la Galati; Tabel nominal – membrii prezenti

A doua parte: 1. Prezentarea parteneriatelor cu YouthBank si Highschool in America; 2. Prezentarea proiectelor deja realizate: a. Proiect organizat in colaborare cu YouthBank; b. Dezbatere radio cu Avocatul Elevului; c. Cadouri pentru copiii defavorizati.

Ultima parte: Proiecte CJE Bihor: Teatru pentru liceeni; Lectura e cooltura; Librar pentru o zi; Caravana CJE; Talent show.

ROBERT VINTER

ROBERT VINTER

In urma voturilor s-a decis de comun acord ca urmatoarea activitate care va avea loc sa fie ,,Librar pentru o zi”. De asemenea, in cadrul acestei sedinte s-a stabilit ca in decursul unei luni va avea loc o singura sedinta ordinara. Sedintele extraordinare se vor anunta din timp.

Urmatoarea sedinta generala s-a stabilit in data de 14.03.2013, la Colegiul National Mihai Eminescu.

ROBERT VINTER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: