Gen. Emil Străinu în conferinţă la Liceul Ghibu. Nu rataţi!

În perioada 2- 4 decembrie, gen. dr. Emil Străinu se va afla in Oradea. In cursul vizitei din orasul nostru, domnia-sa a acceptat invitatia de a sustine o conferinta in sala festiva a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu. Gen. dr. Străinu este o somitate în materie de ufologie, cercetări parapsihologice şi psihotronică.

Intalnirea se va desfasura sambata, 3 decembrie 2011, de ora 15:00. Pot participa elevi de la toate liceele din oras, profesori si parinti. Va fi o discutie libera bazata pe intrebari adresate de participanti.

Vineri, 2 decembrie 2011, gen. Emil Strainu si fizicianul Alexandru Musat sunt invitatii emisiunii „Misterele existentei”, difuzata in direct la TVS Oradea, de la ora 20:00.

Pe gen. Strainu il mai puteti intalni si la manifestarea Expoezoteric, care avea loc la  Grandhill Business Center, str. Lapusului nr. 6 , intre orele 10:00 – 19:00. Expoezoteric Oradea 2011, ediţia a V-a (3-4 decembrie 2011) are ca temă „Trăirea conştientă, armonie în mileniul III”.  Invitaţi: Marian Dacian Bica, Vladimir Brilinski,  Danaela, Ghiţă Iovu, Minerva, Elvira Rambu, Raza Ra, gen. Emil Străinu, Sandu Tokar, Luiza Wolf. Locaţie: Grandhill Business Center, str. Lăpuşului nr. 6. Programul este intre orele 10.00-19.00.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: