Şi a fost bal…

Balul bobocilor de la Liceul Onisifor Ghibu a avut loc vineri, 25 noiembrie 2011, în Art Club, iar show-ul a fost impresionant. Graţie balului, cu toţii ne-am adus aminte de poveştile din copilărie, de Frumoasa şi Bestia, Cenuşăreasa, de Alladin şi Jasmine, de ştrumfi, de ursul păcălit de vulpe, Ileana Cosânzeana şi Făt-Frumos, de Hansel şi Gretel.

Pe tot parcursul balului, spectatorii au aplaudat, ceea ce ne-au dat de inteles ca s-au simtit foarte bine, la fel si bobocii. Probele au fost amuzante, sa ne simtim toti bine. La partea de momente artistice, bobocii au dat maximul, iar asta s-a observat. Toti au fost frumosi, atent costumati, iar publicul a uitat de durerile de picioare sau cele de gat, s-au ridicat cu toti in picioare si fiecare si-a sustinut favoritul cum a stiut mai bine.

Balul s-a incheiat cu un dans comun al bobocilor, iar apoi a avut loc premierea. Cei care au castigat acest bal au fost nimeni altii decat Aladin si Jasmine, care ne vor reprezenta scoala mai departe. „A fost foarte frumos, m-am simtit extraordinar si nu-mi pare rau ca am luat parte la acest bal, chiar daca la inceput emotiile si-au pus amprenta pe mine”, ne-a declarat o boboacă.

Toti s-au simtit bine, iar asta s-a vazut pe privirile lor. Balul s-a incheiat cu un after party, unde a dansat toata lumea.

DIANA CURTUI

5 comments

 1. mihai

  n-ai uitat pe nimeni?… nicio pereche?

  Like

 2. mihai

  “Cei care au castigat acest bal au fost nimeni Aladin si Jasmine”….ai uitat un cuvant

  Like

 3. Adelina

  felicitari bobocilor catalina si bogdan ….de fapt toti boboci au fost la inaltime …foarte buna organizarea …frumoasa seara 🙂

  Like

 4. Denisa

  cel mai frumos bal al bobocilor de la liceul nostru de pana acum…felicitari tuturor bobocilor:!:)

  Like

 5. Alexandru

  balul a fost foarte frumos si ne-am distrat toata lumea, asta conteaza, nu?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: