Cineva trebuie să dispară

Deocamdată ne conduc personaje care au apucat comunismul şi au rămas cu foamea-n gât. „Dacă eu am păţit-o, alţii de ce nu?” , cam asta e logica celor care ne conduc, am impresia. Odată ce vor ajunge la putere cei care au 15-20 de ani acum, multe se vor schimba.

DENISA MOLDOVAN

 Ştiţi cine publică imagini şi face poporul asta distrus? Cei din România care nu stiu ca suntem un popor inteligent. Considera România o tara de nota 2. Daca ne gandim mai bine avem foarte multe resurse si nu ducem lipsa nici de munte, nici de mare,nici de campie.

Tot ceea ce se întâmplă acum pare a fi o îndreptare a ţării spre dezastru, doar din foamea de putere a celor ce nu se mai dau dusi. Pentru că un lucru este clar: în această ţară nu mai este loc şi pentru ei, şi pentru noi. Cineva trebuie să dispară. Iar asta ar trebui să ne dea de gândit. Nu mai este o teorie, nu mai este o presupunere, nu mai este o posibilitate, ci un fenomen care se petrece chiar sub ochii noştri.

Procesul de ţiganizare a României este o realitate tristă, care e în plină desfăsurare. De la imaginea României în Europa, devenită în ochii europenilor „Gypsyland”, până la clanurile interlope ţigăneşti care fac legea în unele oraşe şi comune, de la cerşetorii şi infractorii care au umplut închisorile până la cocalari, ţigănia începe să se întindă peste ţara noastră.

4 comments

 1. din pacate sa intins deja peste toata tara…:(

  Like

 2. Seican Ioana

  nu ducem lipsa de nimic din ce ai mentionat tu Denisa,dar problema este ca nu stiu sa ne valorificam bogatiile naturale pe care le avem.Cand ne gandim ca nu in indepartate vremuri,Romania facea export de diferite bunuri,dar azi nu ne sunt noua de ajuns,dar sa mai facem si export..Nici nu mai poate fi vorba de asa ceva..

  Like

 3. Roxy

  ai dreptate dar nu stiu cand vor disparea acesti oameni care nu fac nimic pentru tara decat pentru ei, pentru vacantele lor de lux .

  Like

 4. Denisa

  cea ce se intampla in tara noastra acum este suparator, desi traim intr-o tara care nu duce lipsa de cele mentionate, acest tip de persoane ii strica imaginea.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: