Să dovedim că ne pasă

Toata lumea stie ca Romania nu are o imagine prea buna peste hotare, si asta din diverse motive. Din pacate, in acest moment suntem perceputi in  Europa ca fiind o natiune de tigani.

Să dovedim că ne pasăCand mergem in strainatate si spunem ca suntem romani primele cuvinte sunt Nadia, Dracula si Ilie Nastase.Asta in cazul in care respectivii straini nun e intorc spatele si fug.

Nu numai ca nu incercam, dar nici nu vrem sa se repare falsa imagine creata de putinii indivizi care au plecat din tara cu scopul de a ucide, viola si altele. Pe seama acestora, mass-media din Occident face tam-tam, iar imaginea noastra ca tara are mult de suferit. Imaginea Romaniei este afectata si atunci cand strainii ne viziteaza tara si vad copii si batrani dormind pe strada si boschetari la tot pasul.

Pacat de Romania ca are o imagine atat de urata in Europa, iar noi, ca romani, nu incercam sa imbunatatim aceasta falsa imagine. Dovedim doar ca nu ne pasa si ca suntem indiferenti fata de tara in care locuim.

One comment

  1. sonya7

    parerea mea, oricat de pesimista ar fi, ii ca in Romania tinerii nu au nici un viitor! eu nu laud nici celelalte tari, mai ales cele europene, dar in Romania nici o sansa! Si referitor la schimbarea parerii celorlalti de-afara despre romani….cred ca va fi nevoie de muuuuult timp pt a schimba ceva! doar daca vom fi perseverenti in fapte ,,bune,, de-acum incolo va fi posibila discutarea unei noi conceptii despre Romania!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: