ALEXIA & IONELA: Vacanța de vis există

Cavnic, situat in centrul județului Maramureș, la o distanta de aproximativ 30 de km de Baia Mare, este unul dintre cele mai vizitate atracții turistice.

Recent, l-am vizitat și, pe lângă peisajul superb și pârtiile uimitoare, perfecte pentru schi și snowbording, sunt și pârtii amenajate pentru a ne da cu colacul pe care îl putem închiria la un preț accesibil. Pentru cei care nu sunt amatori la schi sau snowbording și care își doresc să închirieze astfel de echipament, există o listă din care își pot alege.

O pereche de schiuri cu clăpari și bețe sunt în jurul sumei de 65 de lei, iar o placă de snowboarding 75 de lei. Numărul de urcări variază în funcție de preferințele fiecăruia. Noi am ales pachetul care include zece urcări, pentru suma de 90 de lei.

Totodată, sunt amenajate zone fast-food, iar pe lângă acestea sunt restaurante. Dacă vrei să petreci câteva zile acolo, poți găsi cabane sau pensiuni, situate la o distanță foarte mică de pârtii sau restaurante. De asemenea, găsim patinoar, jocuri și o mini-casă a groazei, iar pentru cei dornici de a învață să schieze și să se dea cu placa, puteți face rezervare la Școala de Ski și Snowbording, deschisă zilnic la numărul de telefon 0732900777.

Din perspectiva noastră, Cavnic este un loc unic și frumos, în care te poți bucura de o excursie liniștită și relaxantă, în compania oamenilor dragi.

ALEXIA POP, IONELA STURZ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: