BOGDAN: Messi continuă!

După cum știți, probabil, castigatoarea celei de-a XXIII-a editii a Cupei Mondiale la fotbal este Argentina.

Echipa lui Lionel Messi a reusit sa castige trofeul dupa un parcurs impresionant, iesind din grupe pe locul 1 cu șase puncte, două victorii, impotriva Poloniei cu 2-0 si impotriva Mexicului tot cu 2-0, dupa care au invins Australia cu 2-1 , in sferurile de finala au invins Olanda la penalty uri, in semifinala au invins echipa surpriza a mondialului, Croatia, cu 3-0.

Marea finala a fost jucata de Argentina si Franţa, iar acest meci a fost decis la penalty-uri, unde marea echipa condusa de Lionel Messi a invins Franta după un meci de 120 de minute, plin de goluri.

Am avut bucuria de a sta de vorbă inaintae meciului cu un fan Argentina, iar acesta mi-a spus: „Eu tin cu Messi de cand am Început sa ma uit la fotbal si sper din toata inima mea sa castige Cupa Mondiala, pentru a arata ca este cel mai bun din lume. Pe langa asta, sper sa fie un meci frumos, cu multe goluri si sa fie un meci de neuitat.”

Dupa parerea mea, Argentina a meritat sa câştige acest trofeu pentru ca in ultimii trei ani au controlat fotbalul, castigand toate trofeele posibile.

Pentru Messi a fost un meci cu o miza foarte mare, pentru că, dacă ar fi pierdut finala impotriva Frantei, acesta s-ar fi retras de la nationala de fotbal a Argentinei. Spre fericirea tuturor fanilor lui Messi, acesta continua sa joace pentru natională.

BOGDAN PETRICĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: