PAULA: 500 de ani distanță. Călătorește printre lumi!

Universul jocurilor video este atât de vast, precum un abis nesfârșit unde timpul a uitat să numerele orele, minutele, secundele și realitatea pe care o cunoșteai înainte nu mai are nicio valoare.

Unul dintre jocurile gratuite ce reușește să exemplifice sublim linia aproape invizibilă dintre bine și rău este Genshin Impact, creat de compania chineză Hoyoverse, ce au la activ multe alte jocuri la fel de bine concepute.

Fiind un joc non-violent, rădăcina acestuia este povestea tragică și gameplay-ul în sine. Unul dintre cele mai populare jocuri open-world din ultime vreme, Genshin Impact le oferă celor ce se încumetă să calce pragul maiestuosului continent Teyvat o călătorie plină de suspans și acțiune, tragedii ascunse la fiecare colț, împachetate cu disperarea protagonistului de a-și regăsi sora / fratele pierdut într-un cataclism de peste 500 de ani.

Pe lângă posibilitatea de a colabora cu prietenii, varianta de a juca cu personajele preferate adaugă o ultimă pată de culoare divină „tabloului” sculptat.

Acesta poate fi găsit atât pe App Store, cât și pe Google Play.

Lasă- ți imaginația să-și desfacă aripile intr-o lume unde magia există, zeii și-au abandonat supușii și legile normale ale fizicii nu se aplică. În funcție de alegerile tale, universul își va plia forma!

Tu ești stăpânul realității!

PAULA MALIȚA

PAULA MALIȚA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: