IONUȚ & DARIUS: Lecție de finanțe cu ING

Miercuri 12 octombrie, clasele a XII-a de la Colegiul Național Onisifor Ghibu au primit vizita unei delegații de la ING Bank. Cei patru vizitatori au venit pentru a prezenta noua oferta dedicată tinerilor începând de la 18 ani şi până la împlinirea vârstei de 24 de ani, sub umbrela Free@ING.

Free@ING înseamnă că aceştia se pot bucura de ING Card Complet în mod gratuit, cu 0 comisioane pentru toate operaţiunile şi acces nelimitat la serviciul de internet şi mobile banking Home’Bank şi reduceri în ING Bazar, fără obligativitatea încasării de venituri recurente şi a efectuării de tranzacţii.

Foto: Ionuț Mihali

În plus, toţi tinerii care îşi deschid cont la ING Bank în perioada campaniei beneficiază de un cadou de bun-venit, gândit special pentru ei.

Această ofertă a fost creată pentru studenţii şi tinerii începând de la 18 ani şi până la împlinirea vârstei de 24 de ani şi poate fi obţinută pe loc şi gratuit, direct din orice ING Office.

Principalele beneficii ale ofertei ING Bank pentru tineri sunt:

– 0 taxe şi comisioane la tot: deschiderea şi administrarea contului, plăţi şi transferuri către/de la alte bănci, depuneri şi retrageri, intrări de la alte bănci;

– acces nelimitat la Home’Bank, cel mai complet şi mai apreciat serviciu integrat de internet şi mobile banking din România.

– printre altele, aplicaţia permite personalizarea după nevoi şi preferinţe, plata rapidă, uşoară şi în siguranţă cu telefonul mobil, precum şi plăţile instant către prietenii din ING Bank;

– bazar cu oferte cashback din partea unei game variate de comercianţi, disponibile din Home’Bank;

– round-up: serviciu de economisire automată la cumpărături, disponibil în Home’Bank.

Pe lângă accesul la beneficiile de mai sus, pe perioada campaniei de lansare a noii oferte, toţi tinerii care optează pentru aceasta beneficiază de 30 de lei cashback la prima comandă la Tazz, prin ING Bazar.

IONUȚ MIHALI, DARIUS RAD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: