ALEXIA: Vacanță în Creta

Este cea mai potrivită destinație pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi și pentru a vă încărca bateriile. Vă recomand o vacanță în stațiunea Stalida, unde personal am avut parte de șapte zile de distracție.

Un sejur costă în jur de 700 de euro pe persoană.Aici poți să ajungi fie cu avionul, fie cu mașina su cu bacul. Cu avionul este cel mai avantajos, întrucât în maxim două ore ajungi la destinație.

Sursă foto: arhiva personală Alexia Pop

În acest loc, desprins parcă din paginile unui roman, veți întâlni plaje cu ape albastre ce lovesc întinderea infinită de nisip auriu. Pentru cei pasionați de istorie, recomand vizitarea palatului din Knossos, despre care se crede că a fost labirintul mitic al regelui Minos.

Pentru împătimiții sporturilor nautice, Stalida oferă o varietate de activități de neuitat: jetski, snorkelling și parasailing.

După o zi plină de distracție, vă puteți retrage seara la o tavernă pitorească, pentru a servi o cină locală, cu muzică tipic grecească, iar dacă aveți poftă de un dans, puteți încerca una dintre discotecile din apropiere.

Merită să experimentați o asemenea călătorie măcar o dată în viață!

ALEXIA POPA

ALEXIA POP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: