Schimbarea bate la ușă

Oamenii normali nu ştiu că totul este posibil – Winston Churchill

Mă numesc Mădălina Mîrza, sunt elevă în clasa a XI-a D, la profilul Științe ale Naturii și candidez pentru funcția de vicepreședinte în cadrul Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea.

Încep prin a vă spune că postul acesta este cea mai mare realizare a mea, din punct de vedere profesional, și că toată motivația se va îndrepta acestui post, făcând tot posibilul de a-mi reprezenta colegii și de a lupta pentru informarea acestora.

MĂDĂLINA MÎRZA

Ce m-a determinat să candidez?

Încă de la începutul liceului am făcut parte din Key Clubul Kiwanis al colegiului nostru, ca fotograf, respectiv voluntar în cadrul Consiliului Școlar al Elevilor și al Campaniei „O facem”, unde am dobândit abilități precum: plăcerea de a lucra în echipă și munca pentru, cu și despre oameni. După doi ani mi-am dat seama că mi se potrivește și că mi-aș dori să o duc la un alt nivel, hotărând să candidez pe postul de vicepreședinte, devenind membră a Biroului Executiv.

Consider că sunt o persoană sociabilă, care privește mereu partea bună a situației, implicată, iar ambiția nu are limită în ceea ce mă privește. Toate aceste activități în care am participat pe parcursul celor doi ani de liceu mi-au dezvoltat abilitățile de leadership și comunicare, pe care le voi aplica în activitatea mea.

Pe parcursul mandatului meu, voi avea ca scop prioritizarea și apărarea intereselor elevilor, voi încerca să creez cu ajutorul colegilor mei, o relație mai bună între elevi și profesori și rezolvarea tuturor eventuale probleme. Pe plan intern, îmi doresc să obținem implicare din partea cât mai multor elevi, aceștia fiind mai dornici să se informeze despre drepturile și îndatoririle pe care le avem, ca elevi.

Sper că am reușit să vă conving scriindu-vă câteva rânduri despre mine și despre planurile mele ca viitor vicepreședinte!

Vă încurajez să mă votați dacă simțiți, iar eu vă promit că nu vă voi dezamăgi!

MĂDĂLINA MÎRZA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: