Vocea elevilor în Consiliul de Administrație

Dragi colegi,

Mă numesc Păvăloiu Eduard-Tudor, sunt elev în clasa a XII-a C, profil Matematică-Informatică Intensiv Informatică, și candidez pentru funcția de reprezentant al elevilor în Consiliul de Administrație al școlii noastre.

Pentru cei ce nu cunosc ce înseamnă și cu ce se ocupa Consiliul de Administrație al unei școli, acesta reprezintă unul dintre organele de conducere a unității de învățământ preuniversitar și deține unul dintre cele mai importante roluri în organizarea și funcțonarea școlii.

Ce m-a determinat să candidez pentru această functie și de ce mă consider potrivit de a o reprezenta?

Pe parcursul trecerii anilor liceali, am facut parte din echipa Consiliului Școlar al Elevilor școlii noastre și din organizații de voluntariat precum Kiwanis Key Club OG, însă doar ca voluntar în activități, unde am deprins aptitudini precum munca în echipă, adaptabilitatea, determinarea și, mai ales, unde am observat satisfacția reușitelor inițiativelor unui consiliu școlar.

Astfel, am luat decizia că ar fi timpul să mă implic mai mult în desfășurarea și organizarea unității noastre de învățământ.

Mă consider o pesoana responsabilă, disciplinată, cu spirit de luptă, pregatită de a reprezenta vocea elevilor și de a le oferii soluții nevoilor si problemelor acestora.

În ceea ce privește implicarea mea în Consiliul de Administrație, exeperiența mea personală la compania Faist Metalworking SRL, în funcția de Asistent de Manager CIP (continuous improvement process), m-a ajutat să înțeleg importanța dezvoltării organizării și a funcționării interne a unei unități.

Așadar, vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putință să îndeplinesc cu succes funcția de reprezentant al elevilor în Consiliul de Administrație.

EDUARD-TUDOR PĂVĂLOIU

EDUARD-TUDOR PĂVĂLOIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: