Ghibu vă așteaptă la deschidere!

Mâine, 5 septembrie, de la ora 9, Colegiul Național Onisifor Ghibu își deschide porțile pentru începutul noului an școlar, 2022-2023. Elevi, părinți și profesori, alături de toți prietenii școlii, sunt invitați la festivitatea de deschidere, programată să se desfășoare în curtea școlii.

Nu există niciun fel de restricții sau reglementări de natură profilactică sau medicală care să condiționeze accesul sau dispunerea populației școlare, însoțitorilor sau invitaților.

După ceremonie, elevii vor merge în sălile de clasă alocate, însoțiți de învățători sau diriginți, pentru informații privind orarul și tot ce ține de gestionarea îndatoririlor în noul an școlar. Până atunci, vă spunem că 2022-2023 vine pentru Ghibu cu multe noutăți, la toate ciclurile de învățământ, cea mai pregnantă fiind creșterea numărului de clase pregătitoare: în acest an, la Colegiul Onisifor Ghibu vor funcționa zece astfel de clase, totalizând 249 de elevi, o veritabilă invincibila armada de învățăcei gata să dea piept cu lumea, sub semnul Colegiului Național Onisifor Ghibu. Efectivul total al instituției depășește două mii de elevi – o cifră elocventă, care oglindește și aceasta prestigiul școlii.

Mult succes în noul an școlar tuturor elevilor și colectivului didactic al colegiului! – este mesajul conducerii acestuia, în numele căreia semnează directorul școlii, prof. Iulius Timar.

Cei care doresc să afle mai mult despre dinamica școlii noastre, o pot face urmărind interviul pe care prof. Timar l-a acordat nu demult postului TV Transilvania.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: