SONIA & CASIAN: Determinat să fie Mister Boboc

Pentru concurenții selectați momentul mult așteptat se apropie cu pași repezi – Balul Bobocilor, care le oferă celor din clasele de-a IX-a și a X-a șansa să-și arate talentele.

Astăzi vi-l prezentăm pe Caius Butiri, elev în clasa a IX-a B, profil filologie-jurnalism. I-am adresat câteva întrebări lui Caius, pentru a-i cunoaște mai bine pe concurenții din acest an.  Acesta ne spune că a optat pentru bal deoarece consideră că are șansa de a obține titlul de Mister Boboc, fiind de asemenea o experiență nouă pentru el.

Caius Butiri, talonat de subsemnații

Definitorie pentru el este ambiția. În ciuda faptului că are concurență, se va ambiționa pentru a-și atinge țelul, mergând până la sfârșit alături de perechea sa, cu speranța victoriei.

În postură de boboc, Caius speră ca acest bal să fie un moment deosebit, la care lumea să se distreze, iar el să-și facă amintiri frumoase, alături de ceilalți concurenți.

Cuvintele lui Caius adresate fanilor lui sună în felul următor: „Un mesaj pentru fanii mei este acela că îi iubesc și  mă bucur că vor crede în mine și că mă vor susține, atunci când voi urca pe scenă!”

Îi urăm mult succes la Caius și îi mulțumim pentru timpul acordat!

SONIA BAIDUC, CASIAN KONYARI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: