ALEXIA: Secretele familiei Hawthorne

The Inheritance Games este o carte scrisă de către autoarea Jennifer Lynn Barnes, lansată în anul 2020. Aceasta cuprinde povestea lui Avery Grambs care primește pe neașteptate vizita unei persoane necunoscute, care îi va schimba viața.

Ajunsă la citirea testamentului miliardarului Tobias Hawthorne, Avery este cea care va ajunge să primească cea mai mare parte din averea acestuia. Singura clauză lăsată de acesta este ca Avery să locuiască timp de un an în casa lui Tobias, împreună cu fiicele sale și cei patru nepoți.

Datorită acestei clauze ea este nevoită să se mute într-un nou stat, în care nu cunoaște pe nimeni. Avery începe o nouă viață împreună cu sora ei mai mare și va trebui să facă sacrificii, ca familia ei să rămână intactă.

Ea pornește într-o misiune de a afla răspunsuri la întrebări legate de această persoană moartă, pe care nu a cunoscut-o, dar care într-un mod misterios a cunoscut-o pe ea. Cu ajutorul celor patru nepoți, Avery învață să navigheze în această nouă realitate a vieții ei, iar împreună cu doi dintre frați Hawthorne va descoperi secretele lăsate în testamentul lui Tobias.

„O poveste despre Cenușăreasa, cu mize mortale și răsturnări palpitante” – așa sună una dintre descrierile acestei cărți.

ALEXIA POP

ALEXIA POP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: