ANTONIA & ALEXANDRA: Ghibu pe podium

Școala noastră a avut plăcerea de a lua parte la o competiție intitulată Olimpiada Națională a Sportului Școlar. În cadrul acesteia a participat și echipa de fotbal a colegiului nostru, care este formată din elevi ai claselor I-IV.

Acești elevi sunt: Forogău David (cls. a III a A), Judea Denis (cls. a III a A), Pop Ianis (cls. a III a B), Opriș Eduard (cls. a III a B), Boldici Ștefan (cls. a III a B), Capotă Luca Nicolas (cls. a III a B), Vaiaș Luca (cls. a III a D) Gurzău Matei (cls. a IV a A), Șereș George (cls. a IV a A) și Ianc Denis (cls. a IV a A), toți fiind legitimați la cluburi sportive.

Sursă foto: arhiva personală Valeriu Laslău

În cadrul olimpiadei au existat mai multe meciuri pe parcursul cărora cele opt echipe înscrise pe municipiu (Octavian Goga, Onisifor Ghibu, Tărian, Aleșd, Valea lui Mihai, Tinca, Dacia și Dimitrie Cantemir) au avut oportunitatea de a performa cât mai bine, pentru a ajunge în finala județeană.

În primul meci, echipa noastră a jucat cu Școala Gimnazială Dimitrie Cantemir și a câștigat cu 14:0. În al doilea meci au jucat cu Școala Gimnazială Dacia, scorul fiind de 2:2, echipa noastră câștigând la loviturile de departajare. Următorul meci a fost împotriva Colegiului Național Octavian Goga din Marghita și a reprezentat finala pentru municipiul Oradea. Meciul s-a încheiat cu victoria echipei noastre, câștigând cu 7:0. De asemenea, am jucat și cu Valea lui Mihai, reușind să câștigăm cu 2:0.

Joi, în data de 14 aprilie 2022 a avut loc finala județeană, la care am participat alături de echipa din Valea lui Mihai. Scorul fiind de 2:2, echipa noastră obținând locul doi pe județ, după ce am pierdut la loviturile de departajare.

Pe parcursul întregii competiții, toți jucătorii echipei noastre au avut o performanță foarte bună, doi dintre ei remarcându-se în special. Aceștia sunt: Șereș George și Gurzău Matei.

În încheiere, l-am rugat pe domnul profesor Valeriu Laslău să le transmită un mesaj tuturor elevilor care și-ar dori să facă parte din echipa de fotbal a școlii. Acesta le-a transmis faptul că nu ar trebui să aibă emoții sau rețineri. Trebuie doar să își dorească să facă sport și să încerce. Să muncească și să facă sport.

De asemenea, i-am rugat pe copii să ne spună cum li s-au părut aceste meciuri și această competiție. Ei ne-au răspuns că au fost meciuri echilibrate. Au jucat bine, reușind să înscrie multe goluri pe parcursul meciurilor relativ scurte. Aceștia s-au simțit bine și li s-a părut o experiență frumoasă.

Sursă foto: arhiva personală Valeriu Laslău

Îi felicităm atât pe copii, pentru că duc numele colegiului nostru pe podium, cât și pe domnul profesor, pentru antrenarea și coordonarea echipei noastre de fotbal.

Le mulțumim de asemenea și pentru interviul acordat și le dorim mult succes în continuare și cât mai multe victorii!

ANTONIA BODIU, ALEXANDRA CUC

ANTONIA BODIU și ALEXANDRA CUC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: