ARIS & CAIUS: Platformă pentru comunitatea gamerilor

Discord este o aplicație gratuită, creată pentru comunitățile de jocuri video. Platforma este disponibilă pe Windows, macOS, Android, iOS, Linux și în navigatoarele web. În mai 2018 existau 130 de milioane de utilizatori unici înregistrați în aplicație, iar in mai 2020 erau aproximativ 300 de milioane de utilizatori înregistrați.

Aplicația funcționează pe baza grupurilor numite „servere”, în care pot participa mai multe persoane și pot comunica prin intermediul chaturilor numite „canale”. Oricine poate crea un server în mod gratuit, plățile suplimentare nefiind necesare. Utilizatorii pot comunica în mod privat, de asemenea, prin intermediul mesajelor directe. 

Discord este o platforma care poate fi folosita gratuit, dar și oferă un serviciu platit, Discord Nitro, care permite folosirea GIF-urilor și folosirea emoticoanelor animate, cât și din alte servere, precum și o capacitate de importare a fișierelor media mai mare.

Personal, folosesc Discord din când în când, de cel puțin doi ani, și pot spune că este o platforma foarte bună și bine structurata, care își îndeplinește scopul de a ajuta persoanele sa comunice mai ușor, in special cele care joaca jocuri video.

In prezent, are 150 de milioane de utilizatori lunar și, prin actualizări recente, ar putea să crească și mai mult.

Discord este o aplicație gratuită creată pentru comunitățile de jocuri video. Platforma este disponibilă pe Windows, macOS, Android, iOS, Linux și în navigatoarele web. În mai 2018 existau 130 de milioane de utilizatori unici înregistrați în aplicație, iar in mai 2020 erau aproximativ 300 de milioane de utilizatori Înregistrați.

Aplicația funcționează pe baza grupurilor numite „servere”, în care pot participa mai multe persoane și pot comunica prin intermediul chaturilor numite „canale”. Oricine poate crea un server în mod gratuit, plățile suplimentare nefiind necesare. Utilizatori pot comunica în mod privat de asemenea, prin intermediul Mesajelor Directe. 

Cu toate că Discord este o platforma care poate fi folosita gratuit ,dar și oferă un serviciu platit , Discord Nitro , care permite folosirea GIF -urilor și folosirea emoticoanelor animate atât cât și din alte servere precum și o capacitate de importare a fișierelor media mai mare.

Personal , folosesc Discord din când în când , de cel puțin 2 ani și pot spune că este o platforma foarte bună și bine structurata, care își îndeplinește scopul de a ajuta persoanele sa comunice mai ușor, in special cele care joaca jocuri video. In prezent are 150 de milioane de utilizatori lunar și prin actualizări recente , ar putea să crească și mai mult.

Aceasta aplicație poate fi descărcată prin acest link: https://discord.com/download

ARIS ANDREI, CAIUS BUTIRI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: