IOANA: Sănătate prin Clinica Pasdur

Oricărei ființe îi place să facă mișcare. Așa sunt făcute toate organismele, fie om sau animal. Dar dacă nu avem grijă, riscăm să avem probleme de sănătate legate de corpul nostru.

Pentru a nu avea probleme, prima idee care îți vine în cap este să te relaxezi, dar poți să te odihnești chiar și în timpul în care te miști. Aceasta se numește kinetoterapie, care înseamnă „terapie prin mișcare”.

Sursă foto: arhiva personală Ioana Iova

Kinetoterapie este un tratament medical pentru aparatul locomotor. Acesta te poate face să te simți mai bine efectuând mișcări ușoare și în tot același timp îți exersezi mușchii ca să nu se atrofieze.

Acestea le spun dintr-o experiență personală – ca să mă refac, am mers la o clinică situată la adresa str. David Praporgescu nr. 13.

Dacă dorești ca terapia să fie și mai eficientă, poți exersa și acasă sau în timpul liber.

Am vorbit cu doctorița Simona Pop de la clinica respectivă, care ne-a spus următoarele: „Kinetoterapia este o metodă terapeutică de tratament medical pentru a preveni îmbolnăvirile în limitele vârstelor biologice și cronologice. Există situații înaintea instalării unei boli, de exemplu la copiii cocoșați. Când în colaborare cu medicul de familie și medicul de recuperare, nu are o boală instalată, kinetoterapia are rol de prevenire a instalării unei boli.”

Dna doctor ne-a mai vorbit și de servicii și discount-uri: „Serviciile sunt oferite de sistemul de sănătate, atât în mod privat, cât și public. Există un pachet cu un număr limitat de servicii, unde se oferă discount-uri la un anumit număr de servicii. Se oferă discount-uri la un anumit număr de ședințe, se face la jumate de preț, fidelizarea este recunoscută, apreciată.”

Sursă foto: http://www.terapiadurerii.ro

Contact și programări:

CLINICA PASDUR, str. David Praporgescu nr. 13, Oradea
Tel. 0259 415 143, 0359 195 957, 0770 315 057,
ORAR:
Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sambata: 08:00 – 14:00
La cerere si in weekend

IOANA IOVA

IOANA IOVA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: