RAREȘ & GEORGE: Școala va deveni incubator de afaceri

O știre recentă foarte importantă se leagă de viitoarea structură a programei școlare, care prevede introducerea unor noi materii obligatorii: Educația Juridică și Financiară și Istoria evreilor – Holocaustul.

În data de 18 noiembrie 2021, filiala Oradea a Antenei 3 a realizat un material video, încercând să obțină la cald părerea elevilor. Doamna prof. Sándor Lilla, care susține deja EDAP+Eco în CNOGO, a îndemnat niște elevi să-și învingă tracul scenă și să-și exprime câteva idei.

Elevii salută aceste modificări, pentru a-și putea administra informațiile din punct de vedere juridic și financiar. Invitați să vorbească din școala noastră au fost Cristina Ivancov, Andrei Sîrb și subsemnatul, Rareș Bredean, elevi cu experiență dobândită la orele de Economie / EDAP / Club de dezbateri.

În final am obținut și noi părerea despre acest subiect de la unul din elevii care au vorbit pentru Antena 3. „Trebuie să recunoaștem că tuturor ne plac banii, iar ca să-i putem obține și să îi păstrăm, trebuie știm să îi gestionăm”, ne spune Cristina Ivancov.

În ce mă privește, primesc cu mare bucurie introducerea acestor discipline, pentru că este vital ca un elev să devină cât mai repede independent economic și să își facă o afacere. Personal, am o oarecare experiență in acest sens; părinți mei au o afacere la care contribui și eu și nu o dată am efectuat mici servicii pe linia de IT pentru persoane care m-au solicitat.

Am dori să le mulțumim celor de la Antena 3 pentru prezența în școala noastră și vă îndemnăm pe toți cei care citesc acest acest material, indiferent în ce clasă sunteți, să vă gândiți cât mai rapid la un proiect personal care să vă genereze bani.

Dacă vreți să citiți mai multe despre noua materie Istoria evreilor – Holocaustul, vă îndemnăm să mergeți pe pagina www.schoolbit.ro și să descoperiți când va apărea în școlile noastre această materie pentru a fi studiată de elevii de liceu ai acestei țări.

RAREȘ BREDEAN, GEORGE LUPUȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: