ALEXIA: Falou te învață limbi străine

Falou este o aplicație care te ajută să înveți limbi străine vorbindu-le.

Prima dată cand intri in aplicație trebuie să selectezi limba pe care vrei sa o înveți, după care esti intrebat care este nivelul pe care stii sa-l vorbesti in limba selectata. Dupa aceea esti intrebat motivul pentru care folosești aplicația, cum ar fi „Sa stii sa porti o conversatie cu oamenii noi”, „Sa te descurci mai bine la scoala”. Apoi primești opțiunea de a alege lecțiile pe care vrei sa le studiezi, spre exemplu cum sa te descurci intr-un aeroport.

Sursă foto: arhiva personală Alexia Călin

Aceasta platforma ofera o mare varietate de subiecte – interviu de angajare, dialog la gradina zoologica, pe marginea viețuitoarelor prezentate, documente necesare atunci cand aplici pentru o universitate sau un job. Selectezi partea de vorbire si asculți ce zice persoana cu care vorbești, iar cand termina de spus partea sa, urmeaza sa vorbesti apăsând pe butonul cu iconița de microfon. Ceea ce tu trebuie sa zici este scris intr-un chenar deasupra butonului. In timp ce spui ceea ce este scris in chenar, vei vedea daca ai pronuntat bine sau nu, iar la final, daca nu ai pronunțat bine, va trebui sa repeți si ti se va da opțiunea sa mai spui încă o dată cuvintele pe care le ai greșit.

Aceasta aplicație se găsește in AppStore si in Magazin Play, având si varianta cu plată. Varianta cu plata costa 12,99 lei pe săptămână, 52,99 lei pe luna, 134,99 lei un an. Daca achiziționezi varianta cu plata, beneficiezi de trei zile gratuite, plus faptul ca nu ai limita in aplicatie – poti sa parcurgi toate lectiile unde trebuie sa vorbesti.

Limitarile la versiunea fara plata presupun fie un anume interval de timp, fie acces la un anume numar de lectii sau nivel.

ALEXIA CĂLIN

ALEXIA CĂLIN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: