RAREȘ: Placa video RTX 3060 blochează crypto-mining-ul 

În cazul noii placi video GeForce RTX 3060 a anunțat deja că aceasta nu va fi competitivă pentru mining. Compania va limita din driver capabilitățile de mining la 50% din performanța reală, atunci când detectează că rulează software de acest gen.

Din acest motiv, este posibil ca gamerii să aibă la dispoziție în curând o opțiune de upgrade sau pentru construirea unui computer nou.

Driverele RTX 3060 sunt concepute pentru a detecta atribute specifice în algoritmul de extragere a criptomonedelor Ethereum, spune Nvidia, deci chiar dacă un miner criptografic ar încerca să folosească carduri RTX 3060 pentru al meu, ar fi un exercițiu de frustrare.

Totuși, plăcile deja lansate nu vor primi un update similar. Asta pentru că există deja drivere mai vechi care permit deja utilizarea lor în mining.

Procesorul de extragere a criptomonedelor sau CMP HX nu va avea capabilități grafice. Ieșirile afișajului au fost eliminate, ceea ce Nvidia spune că mărește fluxul de aer, astfel încât cardurile să poată fi ambalate mai dens. Cardurile CMP vor avea, de asemenea, o tensiune și o frecvență de bază de vârf mai mici, ceea ce face mineritul mai eficient.

Există patru specificații CMP HX diferite: 30HX, 40HX, 50HX și 90HX, cu rate de hash Ethereum începând de la 26MH / s și până la 86MH / s. 30HX și 40HX vor fi disponibile cândva până la sfârșitul lunii martie, iar 50HX și 90HX până în iunie, de la parteneri autorizați precum Asus, Colorful, EVGA, Gigabyte, MSI, Palit și PC Partner.

RAREȘ URSZ

RAREȘ URSZ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: