Vanessa vicepreședinte! Plus VIDEO

Numele meu este Vanessa Mîța, sunt elevă în clasa a XI-a, pe profilul biologie-chimie, am șaptesprezece ani și candidez pentru funcția de vicepreședinte în cadrul Biroului Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea.

Fiind eleva acestui colegiu de unsprezece ani consider că a venit momentul să mă implic mai mult, astfel am decis să candidez anul acesta în cadrul Consiliului Școlar.

Consider că știu destul de bine nevoile elevilor și sunt pregătită să le ascult și să mă ocup de acestea.Totodată, prin ocuparea acestui post, aș avea parte de o experiență unică și o adevarată provocare!

De-a lungul anilor, în cadrul unor ONG-uri unde am făcut voluntariat, am reușit să-mi dezvolt anumite abilitați, de exemplu, prin voluntariatul făcut la Asociația  SOS Autism Bihor, am devenit o persoană în permanență atentă la nevoile celor din jur. Cu timpul, prin participarea la diverse activități școlare și extrașcolare, am devenit în ziua de azi o persoană altruistă, ambițioasă, optimistă, responsabilă, perfecționistă.

Câteva din prioritățile mandatului meu ar fi :implementarea unor activități menite să creeze cât mai multe conexiuni între elevi, activități prin care aceștia  să se cunoască cât mai bine și să formeze numeroase prietenii. Cu toții știm că cele mai frumoase și strânse relații de prietenie se stabilesc pe baza liceului, iar din punctul meu de vedere, în ultimii doi ani elevii au fost neprivilegiați din acest punct de vedere.

Desigur, în orice activitate desfășurată vom respecta normele de protecție împotriva virusului!

Dacă și voi considerați  ca sunt persoana potrivită  pentru aceasta funcție, vă rog să mă votați joi, în 14 octombrie pentru  funcția de vicepreședinte!

Vă mulțumesc!

VANESSA MÎȚA

Vanessa Mîța

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: