Președintele Consiliului Elevilor: „Va trebui să ne adaptăm”. VIDEO

La ceremonia de deschidere a noului an școlar, care a avut loc luni, în curtea Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea, președintele Consiliului Elevilor, Alexia Fulop, a adresat un mesaj colegilor ei de generație.

Redăm în continuare cuvântul acesteia:

Dragi colegi,

Avem în fața noastră un nou an. Un an care nu știm ce ne-a pregătit, care va veni cu multe emoții, teste, teze, pregătiri, note, iar pentru unii și cu examenele pe care le așteaptă cu multe frământări. Toate acestea însă ne aduc și entuziasm.

Entuziasm și bucurie că ne putem întoarce în bănci, alături de colegii noștri, și că ne putem face amintiri minunate, dincolo de ecrane. 

În același timp, ne așteaptă și provocări, ne așteaptă perioade în care va trebui, din nou, să știm să ne adaptăm. În continuare trebuie să știți că responsabilitatea voastră este un factor esențial în gestionarea acestei perioade și, desigur, siguranța că școala va fi din nou cum ne-o aminteam înainte de pandemie. 

Uniți, vom reuși să facem din anul școlar 2021-2022 un an de care să ne putem oricând aminti cu drag.

Ne dorim ca toți colegii noștri să aibă parte de experiențe frumoase în mediul școlar și ca fiecare elev să pună umărul la crearea unei școli exact așa cum își doresc.

ALEXIA FULOP

ALEXIA FULOP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: