GEORGIANA: Concurs de fotografie pentru tineri

Concursul de fotografie Fotogeografica isi propune ca in acest an sa surprinda patrimoniul cultural si cel natural al tarii, astfel ca tinerii romani ce sunt pasionati de fotografie sunt incurajati sa participe la a 25 a editie, care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.

Casa Darvas – La Roche, Oradea. Sursă foto :arhive logopaper

Fotografiile trebuie sa surprinda cadre cu asezarile, gospodariile, ocupatiile specifice romanesti, in anumite ipostaze, de pilda in port national sau in pragul sarbatorii de 1 Decembrie.

În alta ordine de idei cadrele care vor fi surprinse pot apartine si de patrimoniul natural precum relieful, izvoare, cascade, păduri, vegetatia specifica, fauna, insa sunt interzise pozele cu animale surprinse in captivitate. Cei care doresc sa participe se pot inscrie pana in data de 30 iunie,I formularul atasat mai jos, cu conditia ca acestia sa aiba sase fotografii, trei pentru fiecare patrimoniu. Fotografiile trebuie atasate cu un nume astfel: nume, prenume si titlu; lucrarea, localizarea si categoria.

Fotografiile trebuie sa aiba dimensiunea de cel putin 3500 px.Jurizarea va avea loc intre 1 si 15 iulie, iar rezultatele vor fi aflate in data de 1 august, fiind acordate cate trei premii pentru fiecare categorie.

Expozitia cu cele mai valoroase lucrari va putea fi vizitata intre 1-15 august.

Fotogeografia este una dintre cele mai longevive actiuni cultural-educative  din Romania.

,,Este cea mai importantă manifestare la nivel național din domeniul concursurilor de fotografie pentru tineret, având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii și tradițiilor românești.”

Link ul de inscriere https://www.fotogeografica.ro/formular-de-inscriere-fotogeografica/

GEORGIANA NIȚULESCU

GEORGIANA NIȚULESCU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: