SONIA: Cristina în fotoliul de Avocat al Elevilor bihoreni!

De curând s-a recrutat un nou Avocat al Elevului, în cadrul CJE (Consiliului Județean al Elevilor) din Bihor. Elevii care au râvnit la acest post au avut termen de câteva zile să-și depună dosarul de candidatură și să aștepte momentul cel mai important, în urma validării dosarului.

Colega noastră, Cristina Ivancov, elevă în clasa a XI-a B, Secția Filologie – Jurnalism, și-a depus dosarul, iar pe 13 aprilie și-a susținut discursul de candidatură în cadrul Adunării Generale din Bihor, unde s-au făcut alegerile pentru noul Avocat al Elevului.

CRISTINA IVANCOV

În urma discursului susținut în fata Consiliului Județean al Elevilor, aceasta a obținut majoritatea voturilor (75%), față de contracandidații săi.

Funcția de Avocat al Elevului din Bihor este ocupată, așadar, de un elev ghibist, cu care ne mândrim. Prin urmare, ne-am simțit îndatorați să îi cerem și o declarație pe masură.

 Cristina ne-a mărturisit că această experiență a fost una de-a dreptul unică, pe care a luat-o ca pe o provocare. Colega noastră admite că emoțiile au existat, chiar și la depunerea online a dosarului, când nici măcar nu știa dacă va fi validat sau nu, însă emoțiile nu au influențat-o într-un mod negativ, ci au stimulat-o să lupte pentru ceea ce își dorește.

În mandatul ei și-a propus câteva proiecte, iar primul task pe care dorește să-l îndeplinească este să facă vocea elevilor bihoreni auzită.

Cităm cuvintele Cristinei din discursul său de candidatură: „Alegerile noastre sunt cele care arată ceea ce suntem cu adevărat, mult mai mult decât abilitățile noastre.”

O felicităm pe Cristina pentru motivarea pe care a avut-o în a candida pentru o funcție atât de importantă, îi urăm mult succes în ceea ce urmează să facă și fie ca toate lucrurile pe care și le-a propus să se îndeplinească!

SONIA BAIDUC

SONIA BAIDUC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: