GEORGIANA: În lumea adolescenților

După cum poate v-a sugerat titlul, doresc să abordez cunoscutul serial Ginny & Georgia. Un serial care este diferit față de cele pe care le-ați vizionat până acum.

Filmul relatează viața unei adolescente, Ginny, fiica unei mame foarte hotărâte, întrucât aceasta trecuse prin foarte multe întâmplări, cea mai bine puternică fiind faptul că a rămas însărcinată cu Ginny la vârsta de 15 ani.

După decesul soțului ei, Georgia împreună cu Ginny și fratele său mai mic, Austin, se mută în New England town din Wellsbury, unde Ginny se acomodează foarte repede făcându-și prieteni noi. Vecinul ei se nimerește ca fiind un tânăr, Marcus, care mergea la aceeași școală. Cei doi se împrietenesc, iar apoi se îndrăgostesc.

Ginny, Georgia și Austin

Din păcate însă, un alt tânăr, pe nume Hunter, i-o ia înainte lui Marcus, Ginny cu acesta formând un cuplu, doar ca inima ei îi aparținea lui Marcus.

La sfârșitul serialului, Hunter află de fapt că Ginny îl plăcea pe Marcus, iar Ginny părăsește orașul împreună cu Austin, după ce află că mama sa ținea ascunse pistoale în casa și ea i-a provocat decesul fostului soț.

Cât despre Georgia, aceasta se împrietenește cu patronul restaurantului, care se dovedește a fi singurul ei prieten din copilărie, acesta se îndrăgostește de ea, însă aceasta se gândea doar la primar.

 Puteți viziona filmul pe Netflix, are un singur sezon din păcate, dar sunt sigură că îl veți adora.

GEORGIANA NIȚULESCU

GEORGIANA NIȚULESCU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: