ANTONIO: Invazia zombi

The Walking Dead este un serial de televiziune post-apocaliptic horror, produs de Frank Darabont, pe baza seriei de benzi desenate de Robert Kirkman. Acest serial a avut un impact imens  la apariția primului sezon, fiind îndrăgit de mai mulți telespectatori de-a lungul sezoanelor, reușind să obțină o rată mare de vizionare.

În acest serial aflăm povestea unui om pe nume Rick, care într-un accident produs în timpul urmăririi unei mașini, în timpul serviciului de polițist, este împușcat și ajunge la spital. Acesta se trezeste si observa că este singur in spital, iar mai apoi, cand iese pe usa spitalului, observa mai multe cadavre acoperite.

După ce se întâlnește cu Morgan, care i-a salvat viata, află ce se întâmplase cu lumea. Acesta nu renunță dupa cele auzite si merge in cautarea familiei lui.

Rick va trece prin mai multe obstacole, care îi ies in cale, pierzandu-și cei aproape lui, chiar soția si fiul, dar nu se dă batut, încercând să pună bazele unei noi lumi. Lupta lui Rick nu este doar cu zombii, ci și  cu oamenii care nu vor să perceapă lumea in care trăiesc și încearcă să devină superiori tuturor, o percepție greșită într-o apocalipsa, deoarece toti ar trebui să-și unească fortele.

Serialul The Walking Dead este format din zece sezoane, care cuprinde 155 de episoade, iar perioada de difuzare a episoadelor  este de 42-67 de minute. Se speculează că episodul 16 din sezonul 10 nu a mai fost reușit să se producă din cauza pandemiei, terminandu-se in cele din urmă cu 15 episoade. Pandemia si-a spus cuvântul și în acest serial, sezonul 11 fiind anulat pentru 2021, dar e posibil sa apară în anul 2023, fiind alcătuit din 24 de episoade.

Personajele principale din sezonul 11 vor fi Daryl Dixon (Norman Reedus) și Carol Peletier (Melissa McBride). Cu toate acestea, finalul serialului The Walking Dead nu înseamnă moartea zombilor.

ANTONIO SIMON

ANTONIO SIMON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: