ANDREEA & ANDREEA: Orașul meu dintr-o perspectivă istorică

Conform Edupedu.ro,  e pe rol un nou proiect cu tematică cinematografică pentru liceeni organizat de fundația Cine Remember.

 Acest proiect presupune realizarea unor materiale foto-video sub îndrumarea unor profesioniști din domeniu.  Filmulețele trebuie să conțină imagini / videoclipuri cu diverse obiective culturale regionale sau locuri în care s-au afirmat personalități de seamă ale țării noastre, iar durata unui video trebuie să fie de 3-5 minute. 

Proiectul se va desfășura online, având și invitați profesioniști în arta cinematografică pentru a-i îndruma pe participanți cu informații referitoare la realizarea materialelor . 

Filmulețele vor fi încărcate pe DVD-uri/ Stick-uri USB și pe platforma online www.cineremember.ro.

Pentru informații suplimentare puteți apela la coordonatorul proiect  Anca Dimitriu (cine@cineremember.ro) sau la numărul de telefon +40 729 879 638. Înscrierea este gratuită. Fișa de înscriere o puteți accesa aici.

HANNA CZELI

Colega noastră, Hanna Czeli, ne-a oferit o opinie legată de această inițiativă: „Aș  vrea să particip la acest proiect pentru a învăța și a mă dezvolta din punct de vedere cinematografic. De asemenea, pentru a arăta orașul meu dintr-o perspectivă istorică, combinând istoria și creativitatea într-un filmuleț de câteva minute”. 

ANDREEA GHERLE, ANDREEA MOZA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: