SARA: Fata care a emoționat publicul la The Voice Kids

La doar 10 ani, a emoționat o sală întreagă cu interpretarea piesei Stone Cold, care a fost o provocare și o etapă foarte importanta a carierei sale muzicale.

Juriul de la The Voice Kids Ukraine era asa de uimit de vocea acestei fete, încât au întors scaune și chiar au început să plângă. Toti au fost foarte uimiți de puterea din vocea acestei fete.

Vine din Astana (Kazahstan) și este născută pe 18 iulie 2006.

După preselecție a ajuns în echipa antrenorului sau, Monatik.

Pentru a doua etapă a concursului, antrenorul a ales să îi dea piesa Rise Up. Începând să cânte piesa, antrenorii nu se mai mirau de nimic, erau complet orbiți de vocea ei care avea o strălucire nemaivazuta. În timpul piesei, ascultand-o, antrenorul sau a început să plângă și la finalul piesei a fost atat de mândru încât a mers pe scena și a imbratisat-o.

Toata lumea s-a ridicat în picioare și a aplaudat un talent unic care a uimit peste 200 de oameni.

După ultima ei apariție în sezonul 4 de la The Voice Kids Ukraine, se așteptau rezultatele voturilor. Când Danelya a aflat că ea a câștigat trofeul, a început să plângă, iar antrenorul sau era atât de mândru încât a ridicat-o și a luat-o în brațe. Au plâns amândoi sub luminile reflectoarelor.

Pentru ultima etapa a concursului, Monatik a ales piesa Spectrum. Publicul s-a ridicat în picioare, a aplaudat-o și a scandat numele Danelyei.

In timp ce juriul o aplauda, Danelya isi reținea lacrimile cu greu. La verdictul final lacrimile Danelyei nu se mai opreau.

Concursul The Voice Kids Ukraine a fost o rampă de lansare în carieră ei muzicala, a participat la Junior Eurovision, a fost finalista la New Have pentru copii 2015, a participat la The Word’s Best și a fost finalista a concursului de talente America’s Got Talent 2020.

SARA GAVRIȘ

SARA GAVRIȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: