LAVINIA: O singură clipă poate schimba totul

O dimineață aparent obișnuită. Un accident. O viață salvată. O coincidență care avea să-i dea Hannei viața peste cap.

Malakai nu este doar o poveste de dragoste între doi adolescenți. Este o poveste despre coincidențe, supraviețuire, despre prietenie, responsabilități, sacrificii și speranță. Și despre cum uneori cea mai grea parte nu este să salvezi viața altei persoane, ci să o ții în viață.

Malakai este un suflet pierdut, lipsit de speranță, adâncit în suferința din sufletul său. Un băiat misterios și fermecător, pe un motor, într-o dimineață obișnuită, care nu știa ce pericol îl pândește și că destinul i se va schimba în următoarea clipă.

Hanna, o adolescentă de șaptesprezece ani, care în dimineața accidentului lui Malakai ia o decizie aparent banală, dar care urma să îi schimbe întreaga existență. În acea dimineață ia decizia de a merge pe jos și nu cu autobuzul, cum făcea în alte dimineți. O decizie pe care a regretat-o – sau nu.

Accidentul lui Malakai din acea dimineață o lasă fără suflare pe Hanna; coincidență sau nu, ea a fost acolo la timp să îi salveze viața.

„Am fost acolo… te-am ținut de mână… m-am rugat să nu mori! Am intrat în panică. pentru că nu știam cum să-ți opresc tot sângele să nu mai curgă pe asfalt”.

Deși Hanna încearcă să nu se lase marcată de această întâmplare, nu se poate opri să nu se gândească la Malakai.

„Dar a trebuit să îi salvez viața. A trebuit să îmi complic existența.”

Hanna îl cunoștea pe Malakai doar din zvonuri. Învățau la același liceu. dar nu au vorbit niciodată. Nu s-au intersectat niciodată până în acea dimineață, când întâmplător drumurile lor s-au intersectat, doar că într-o atmosferă tulburătoare. Din momentul accidentului, povestea celor doi a început.

După accident, ea a continuat să fie alături de Malakai, l-a vizitat zilnic la spital. După ieșirea lui din spital, ea primește o propunere din partea mătușii lui Malakai, pe care nu reușește să o refuze. Astfel, Hanna trebuia să îl viziteze pe Malakai, cu scopul de a-l ajuta cu școala, dar nu de asta avea el nevoie. De aici totul începe să se complice.

În momentul în care Hanna a acceptat propunerea mătușii, nu știa ce o așteaptă. Trebuia să îl ajute pe Malakai care era foarte complicat, cu o atitudine ciudată și fără chef de viață. Din cauza trecutului său, acesta se teme că la un moment dat toate persoanele la care ține îl vor părăsi. E un suflet pierdut ce așteaptă să fie regăsit.

Va reuși oare Hanna să facă față tuturor toanelor lui Malakai, să îl înțeleagă și să îl ajute? Va reuși să îl accepte sau va renunța?

Toate răspunsurile, curiozitățile, evoluția și finalul poveștii lor de dragoste le puteți afla citind cele două volume Malakai de Adina Stephanie. Pot doar să vă promit că finalul este uimitor, că veți trece prin multe stări citind această carte, dar nu veți regreta alegerea.

Malakai este mai mult decât o poveste. E un destin care își caută independent pașii. În aceste două volume, coincidența devine baza unor întâmplări ce aveau să dea peste cap un viitor strălucit. Două universuri diferite se unesc în lupta cu ele însele, pentru ca bătălia finală să aibă ca protagoniști sacrificiul și speranța.

Recomand această carte tuturor celor care doresc să descopere o poveste de dragoste interesantă. Citind-o, am trecut printr-un carusel de emoții, am simțit că sunt acolo, că trăiesc povestea odată cu personajele. Fiecare personaj are o poveste impresionantă, fiecare a trecut prin ceva ce l-a marcat, dar fiecare a trecut diferit peste, iar acest lucru mi-a creat o dorință si o curiozitate de a descoperi întreaga poveste. Prin Malakai trăiești viața ca un moment, ghidat fiind de puterea unei iubiri atipice, în care instabilitatea este regula.

Malakai a apărut în anul 2019. Ambele volume pot fi achiziționate de pe www.bookzone.ro. Autor: Adina Stephanie. Preț: 39 lei ambele volume. Editura:Bookzone. Cele două volume însumează 480 pagini

LAVINIA SABO

lavinia sabo

LAVINIA SABO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: