ANDREEA: 15 mai, adu-ne un strop de libertate!

Deprimați și confuzi, alunecăm deseori în nostalgia vieții perfecte pe care o duceam înainte de această nebunie. Puțini dintre noi știam că suntem fericiți cu adevărat.

Probabil că în aceste momente spui că viața e rea, că cineva acolo sus te năpăstuiește. Viața nu este rea și nu este bună. Ea doar este. Evenimentele în sine nu au o valoare de bun sau rău decât înăuntrul tău. Fiecare bătălie în parte ne este dată pentru a nu uita cât de neputincioși suntem fără Dumnezeu.

Când lumea ta de ieri s-a prăbușit dintr-o dată, iar azi trăiești între patru pereți, nu poți să nu te gândești la ceea ce ai avut în trecut.

Este greu să-ți trăiești viața între patru pereți fără să poți să-ți faci planuri și fără să știi cum va fi pentru tine ziua de mâine.

A fost și este o perioadă de mari provocări pentru noi toți, dar totul în viață se întâmplă cu un motiv. Momentele grele sunt mai ușor de trecut dacă le tratăm ca pe o lecție.

În aceste momente, fii recunoscător pentru că ești în viață, pentru sănătatea ta, pentru familia ta și învață să prețuiești prezentul, deoarece este sigurul moment în care suntem în stare să fim stăpâni pe propriul destin.

Alege să zâmbești astăzi, să te plângi mai puțin și să fii recunoscător pentru lucrurile mici care înseamnă mult!

Cu siguranță lumea de după coronavirus va fi altfel decât cea pe care am cunoscut-o, iar acum sperăm ca 15 mai să fie punctul în care să revenim încet – încet la vechea normalitate. La o viață simplă, care până mai ieri era ceva obișnuit, dar de care azi ne e foarte dor.

Probabil că nimeni nu știe cu exactitate ce se va întâmpla după 15 mai. Dar măcar vom ieși afară și vom avea din nou acel sentiment că suntem oarecum oameni liberi.

Așa că, 15 mai, adu-ne un strop de libertate și normalitate!

Ne-am pus speranța în tine, deoarece ne este tare dor de noi, cei care eram până mai ieri!

ANDREEA FEHER

ANDREEA FEHER

ANDREEA FEHER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: