CRISTINA & HANNA: Live Nation Concerts

Îţi doreşti să-ţi asculţi cântăreţul  preferat sau trupa preferată live, direct din patul tău? Live Nation îţi sare în ajutor, făcând acest lucru posibil.

Cu un simplu click, poţi intra în transmisia live pe care Live Nation ţi-o pune la îndemână, in care poţi privi şi asculta concertele ce în perioada aceasta nu se mai ţin, trebuind anulate din cauza pandemiei virusului Covid 19.

Screenshot (55)

Screenshot: Cristina Ivancov

Artişti precum Post Malone, Wiz Khalifa, David Guetta sau Billie Eilish ori trupe precum Metallica, Aerosmith, Green Day, Twenty One Pilots şi mulţi alţii au susţinut sau vor susţine concerte pentru fanii lor, chiar şi în această perioadă critică.

Cum poţi intra pe această platformă? Este foarte uşor şi este la îndemâna oricărui are un dispozitiv conectat la Internet. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina lor de Instagram @livenation, să le dai Follow şi să astepţi următoarele postări referitoare la următoarele concerte.

Cei ce nu deţin un cont de Instagram pot accesa pagina www.livenation.com, să se ducă la secţiunea Live Events, iar ei te vor duce direct la evenimentele ce în momentul respectiv se desfăşoară, deschizându-ți automat o fereastră cu concertele ce pot fi vizionate gratuit.

După cum am spus, cei de pe această platformă te vor direcționa spre concertele ce sunt gratuite, iar pe pagina principală îți vor oferi și posibilitatea de a achiziționa bilete online, cu cardul, pentru a putea avea acces la  următoarele concerte ce nu pot fi vizionate gratuit.

Vă urăm vizionare plăcută tuturor celor care o să accesaţi platformă!

Nimic nu trebuie să ne oprească!

#TogetherApart

CRISTINA IVANCOV, HANNA CZELI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: