ANDREEA: Respirând adânc…

… vreau să scriu câteva rânduri.

Nu am trăit până acum o boală care să oprească întreaga societate.

Acum stăm, așteptăm și sperăm.

Ne schimbăm stilul de viață total, radical, ne anulăm concediile, ne anulăm petrecerile și ne gândim dacă peste o lună vor mai fi locuri de muncă, pentru strictul necesar.

Trebuie să luptăm în fiecare zi, așteptăm să treacă „nebunia” și să fie totul normal, însă nu va fi ca înainte, trebuie să conștientizăm că lumea s-a oprit în loc, iar noi nu putem decât să fim solidari, să înțelegem că “we are in this together”.

Trecem printr-o perioadă dificilă în ultimele două luni, nu știm cât va mai dura, nu știm unde ne va duce acest drum, dar haideți să fim optimiști!

O mulțime de cadre medicale își dau demisia, poliția nu face față la tot ce se întâmplă, noi nu știm să avem grijă de noi.

Am ajuns să avem voie să iesim din casă doar cu ajutorul unei hârtii pe propria răspundere, să ni se interzică mersul la orele de curs, prețul alimentelor crește pe zi ce trece, însă nu toți realizăm asta.

Într-adevăr, jumătate din presa română este falsă, toți suntem cu ochii în televizoare cu speranța că vestea bună va urma, ne alimentăm creierul cu informații care ne pot afecta psihic, însă de două luni nu s-a întâmplat nimic normal, de două luni suntem cu toții speriați de ziua de mâine sau, mai bine spus, ne întrebăm ce va fi peste o oră.

Nimic nu se întâmplă ca înainte, nu ne mai putem întâlni, nu ne mai putem îmbrățișa ca până acum.

Totul va trece într-un final, dar nu va trece fără să lase urme.

ANDREEA SîRCA

andreea sirca

ANDREEA SîRCA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: