ROMAN RAREŞ: The Mandalorian

The Mandalorian este un serial marca Star Wars, o nouă poveste Star Wars, plasându-ne la cinci ani după evenimentele din filmul Return of the Jedi (1983).

mandalorian

Serialul prezinta povestea unui mandalorian Dyn Jarren (Pedro Pasacal), un celebru vanator de recompense, care accepta o slujba importanta si grea – sa recupereze un mic exemplar din specia lui Yoda.

El e denumit The Child, cunoscut ca şi Baby Yoda (ca sa clarific ceva: Baby Yoda nu este Yoda, Yoda murind in urma cu şase ani fata de data actiunii serialului).

Dyn afla ca un fost membru al conducerii Imperiului l-a angajat si fura Copilul din mainile lor. De aici, Mando cutreiera toata galaxia, sa ascunda copilul, intalnind diverse personaje care il vor ajuta, şi primeste o transmisiune de pe Navarro, spunand sa aduca copilul.

El merge impreuna cu cativa prieteni, dar mai tarziu afla ca fostii soldati imperiali au preluat controlul.

In timpul schimbului apare un nou demnitar imperial, Moff Gideon.

Finalul se lasa deschis pentru Sezonul 2, care speram ca va aparea anul acesta. Serialul este foarte palpitant, un western spatial si o realizare foarte buna, fata de unele filme Star Wars precedente.

Dacă tot STAI IN CASĂ, îţi plac filmele Star Wars sau vrei sa incerci ceva nou, oferă-ţi o şansă, nu o să te dezamageasca.

May the Force Be with You! Always.

ROMAN RAREŞ

rares roman

Sursă foto: arhiva personală Rareș Roman

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: