ELENA IGAȘ: Sezon în forță la anime-uri!

În materie de anime, anul 2020 a început în forță: au apărut multe continuări la anime-uri îndrăgite (My Hero Academia Haikyuu!!), dar și noi serii captivante și pline de magie (Pet, Darwin’s Game, Kyokou Suiri etc).

În fiecare an, anime-urile evoluează, de la poveste până la grafică și efecte sonore, fiecare an aduce un plus acestei mari industrii.

Încă nu ai idee la ce să te uiți? O să îți vin în ajutor și îți voi recomanda trei anime-uri, care mie personal mi s-au părut interesante.

 

Darwin’s Game

Gen: Acțiune, Mister, Shounen

darwin game

Probabil unul dintre cele mai bune anime-uri ale acestui an. Un adolescent este forțat să participe la un joc online numit Darwin’s Game, pe care dacă îl pierde, îl va costa chiar propria viața. În aceste condiții nefericite el reușește să își faca prieteni și să scoată la iveală povești emoționante de viață.

Număr de episoade: 11

 

Jibaku Shounen Hanako-kun

Gen: Comedie, Supranatural, Școală

hanako-kun

Ai ghinion în dragoste? Crezi în zvonuri și în fantome? Ce ar fi să mergi în baia fetelor, unde să invoci un spirit ce iți va îndeplini orice dorință, daca îi dai ceva la fel de valoros în schimb? În cazul tinerei Nene, acest ritual nu i-a adus dragostea, în schimb i-a oferit un prieten fantomă cu care să poată rezolva misterele din școală. Acest anime e foarte ușor de vizionat, iar grafica te va surprinde.

Număr de episoade: 12

 

Boku no Hero Academia 4th Season

Gen: Acțiune, Comedie, Super-puteri

bnha

Deși a început în sezonul de toamnă, datorită duratei sale, această serie o să țină până la sfârșitul sezonului de iarnă. Până acum personajul principal Midoriya a trecut prin momente emoționante care cu siguranță îl vor ajuta să ajungă eroul numărul unu.

Număr de episoade: 25

Aceasta sunt doar câteva exemple din puzderia de animații pe care ni le pune la dispoziție Țara Soarelui-Răsare în acest sezon.

Sursă informații și imagini: MyAnimeList.com

ELENA IGAȘ

Elena I.

ELENA IGAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: