CASIAN & ROBERTO: Melania și Erik ne duc la Notting Hill

După cum bine știți, colegiul nostru va organiza în data de vineri, 17 ianuarie 2020, Balul Bobocilor, ediția 2019-2020, tema fiind „Carnaval”, începând cu orele 19, la Club Art din Băile Felix.

În total sunt opt echipe.

Una dintre echipele care participă este cea formată din Melania Groza, din clasa a IX-a B, Erik Silaghi, din clasa a IX-a D, ai căror mentori sunt Nistor Ionuț, din clasa a XI-C și Giulia Cucu, din clasa a XI-D. Aceștia au primit tema carnavalului inspirați de Notting Hill Londra, care este de asemenea  un festival, cu aproximativ toate stilurile de muzică.

Erik și Melania

Erik și Melania. Foto: Roberto Șendruțiu

Concurenții ne spun că repetițiile decurg bine, aceștia întâlnindu-se de câte două ori pe săptămână, uneori chiar mai des, repetând în ideea de a excela în ziua balului.

,,De când eram mică îmi doream să particip la balul bobocilor, iar toți prietenii mei m-au încurajat să o fac, inclusiv părinții mei”, ne spune Melania.

,,În privința balului, eu cred că e o experiență unică la care poți participa doar o singură dată in viață, este de neuitat. Este o oportunitate pentru cine vrea să se distreze și să-și facă amintiri frumoase, nu au nimic de pierdut”, menționează Erik.

Așadar, pregatiți-vă, căci intrarea va fi 25 lei (acesta incluzând si o băutură non-alcoolică), respectiv 15 lei pentru elevii Colegiului Național Onisifor Ghibu.

CASIAN FĂȘIE, ROBERTO ȘENDRUȚIU

casian si roberto

CASIAN FĂȘIE și ROBERTO ȘENDRUȚIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: