CASIAN & NATALIA: Carieră din imaginea online. Plus VIDEO

Modelingul este o carieră mult îndrăgită de unii adolescenți din ziua de azi. Datorită faptului că social media are o influență foarte mare asupra tinerilor, aceștia își cristalizează energia spre cariere care implică imaginea online.

madalina chira

MĂDĂLINA CHIRA. Screenshot din video-ul realizat cu make-up artistul Carmen Antoche

Colega noastră, Mădălina Chira, din clasa XI-a B, în vârstă de 17 ani, este model la agenția MRA Models, cu sediul în București.

Pentru înscrierea la MRA Models Agency, la care este în momentul de față, aceasta a mers la un casting aici în Oradea. Reprezentanții agenției i-au sugerat să meargă la București, unde este sediul agenției, pentru a semna un contract.

Mădălina ne spune că sora sa i-a propus prima dată să încerce să se inscrie in modeling, deoarece credea ca avea potentialul cerut de catre acest domeniu.

Spre exemplu, ca sa devii model, trebuie in primul rând sa fii înaltă (în jur de 175-178 cm), zveltă și să ai un aspect fizic placut.

Curând, Mădălina a călătorit înapoi la București, unde a avut ședințe foto, necesare pentru completarea unui portofoliu.

Aceasta a avut parte de doua sedințe – prima la studioul unui fotograf pe nume Roxana Enache, unde i s-au facut poze simple de profil, iar a doua a fost in studioul agentiei MRA, cu un alt fotograf al agentiei; sedinta de aici a implicat si schimbul a mai multor tinute conturate de o serie de machiaje, realizate de artistul in domeniul make-up Carmen Antoche.

Mădălina ne spune că se gândește serios la continuarea acestei posibile cariere și dorește să evolueze în domeniu.

CASIAN FĂȘIE, NATALIA KRISTALI

casian si natalia

CASIAN FĂȘIE și NATALIA KRISTALI

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: