O doamnă care și-a făcut temele (II)

Vă prezentăm partea a doua a interviului pe care ni l-a acordat dna Mogyorosi Erika, expert în manichiură și trainer, pedagog de formație.

FB_IMG_1572259219414

Foto: arhiva personală Mogyorosi Erika

Ce produse folosiți?

MOGYOROSI ERIKA: Produsele folosite sunt cele de pe site-ul  http://www.nailshop.ro/, acesta fiind magazinul online cu produse profesionale pentru manichiură și pedichiură, magazin ale cărui baze le-am pus împreună cu soțul meu, acum 12 ani. În cea mai mare parte lucrez cu produse marca 2MBeauty.

 

Când v-ați hotărât să deveniți trainer?

MOGYOROSI ERIKA: Profesia mea este de fapt cea de educatoare, învățătoare, profesor – deci toata viata m-am pregătit pentru a deveni trainer. Nu cred ca a trecut un an de la terminarea cursului de baza si am stiut deja ca ma voi perfecționa la maxim in aceasta meserie si o voi preda mai departe.

 

Ce ați făcut pentru a deveni trainer?

MOGYOROSI ERIKA: Mi-am scris planul de lecții. Asa cum se face si la scoala. Dar normal ca am urmat si un curs de formator, iar anul trecut chiar si un curs de trainer, cu un renumit formator din Kiev.

 

Cum pot ajunge fetele doritoare să fie cursantele dvs.?

MOGYOROSI ERIKA: Este foarte simplu, se înscriu la cursul anunțat pe http://www.nailshop.ro/

 

Ce fel de diplome oferiți?

MOGYOROSI ERIKA: Avem foarte multe cursuri de perfecționare, iar din martie susținem si cursuri de baza acreditate de Ministerul Muncii. Deci se pot primi diplome de participare sau diplome acreditate si recunoscute.

 

received_1149746235234787

Ne puteți spune cât costă câteva din cursurile dvs.?

MOGYOROSI ERIKA: Un curs de baza acreditat este 1.750 lei si include toate materialele necesare, la fel este si in cazul cursurilor de perfectionare, însă la acestea pretul variază între 300 și 900 lei, în funcție de numărul zilelor fiecărui curs.

 

Aveti cursante care au făcut carieră în Occident?

MOGYOROSI ERIKA: Da, am multe cursante care deja sunt chiar traineri atât în țară, cât și în străinătate.

 

Câtă atenție oferă româncele manichiurii, în comparație cu femeile din alte țări?

MOGYOROSI ERIKA: În proporție de 80%, femeile din România poarta unghii cu gel. In strainatate nu se pune asa mare accent pe infrumusetarea corporala si mai ales pe unghii. Iar stiliștii sunt si ei mai putini.

 

Ce părere aveți despre manichiura bărbătească?

MOGYOROSI ERIKA: O mână curata si frumoasa va place întotdeauna, nu conteaza a cui este. Dacă un bărbat isi doreste o manichiură impecabilă, noi trebuie sa il servim.

 

Ne puteți spune o întâmplare deosebită din această carieră de beauty?

MOGYOROSI ERIKA: E greu, pentru că în această meserie ma întâlnesc zilnic cu oameni si fiecare este minunat in felul lui; practice, cu fiecare dintre ei pot spune ca am avut cel putin o întâmplare deosebita. Deci mi-e greu să aleg doar una, fiecare clienta, cursanta imi este draga si ma bucur de evoluția fiecăreia.

 

Ce sfaturi le puteți oferi fetelor doritoare să își pună unghii? Dar celor dornice să urmeze această carieră?

MOGYOROSI ERIKA: Cautati-va un tehnician care este intr-adevar profesionist si care va poate oferi calitate si siguranța. Ceea ce este ieftin nu este intotdeauna si bun. Informati-va, verificați lucrările sau mergeți după recomandare.

TRAINER

Mogyorosi Erika

Dacă doriți să vă inițiați în această meserie, va astept cu mare drag, este o meserie foarte frumoasă, însă sa nu va așteptați să fie si usoara. Necesită multă sudoare, mult exercițiu. Sunt necesare multe ore de practică inainte sa ajungeți sa culegeți roadele. Dar daca va puneti si sufletul si mintea, cu siguranță va ieși ceva extraordinar!

au consemnat LĂCRIMIOARA ȘANDRO și ANDRADA ȚENȚ

ANDRADA TENT LARIMIOARA SANDRO

ANDRADA ȚENȚ ȘI LĂCRIMIOARA ȘANDRO

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: