DALIA & ELISA: Sunteți invitați la o ședință foto

Universitatea Emanuel din Oradea organizează a unsprezecea ediție a evenimentului de strângere de fonduri Chocolate Season.

IMG-20191112-WA0001

Cu această ocazie i-am luat un interviu lui Paul Bandi, studentul fotograf, și Andreei Ușvat, ambii implicați în acest proiect.

Având în vedere faptul că Universitatea Emanuel este o universitate privată, nu beneficiază de niciun sprijin financiar din partea statului, așa că una din generațiile trecute s-a gândit la o modalitate de a aduna fonduri pentru a fi posibilă desfășurarea activităților ca și în celelalte universități și de a putea echipa sălile de cursuri si laboratoarele”, ne spune Paul.

„Evenimentul constă în împărțirea studenților în câteva grupe, ei aducând idei și modalități de a organiza evenimentul, cât mai creativ. Fiecare grupă are un stand unde vinde anumite produse pe bază de ciocolată, după cum decide fiecare grupă, și tot ei decid unde să investească suma adunată”, continuă Andreea.

Anul acesta, una dintre grupe, care este alcătuită din studenții din anul I & II de la secția de IT, s-a gândit la o modalitate de a aduna câteva fonduri pentru a se putea desfășura acest eveniment, și anume să ofere o ședință foto de aproximativ 20 de poze editate, în schimbul unei donații de minim 15 RON (suma o poate decide fiecare).

Ședința este oferită de fotograful Paul Bandi.

IMG-20191112-WA0000

Evenimentul are loc sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 12:00 la 16:30, în Parcul Salca din Oradea.

DALIA CIOARA, ELISA STANCIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: