LAVINIA HĂLMĂGEAN: Tu la ce ai renunța pentru fericire?

De curând am citit o carte – îmi fusese recomandată și am zis Why not?

La inceput, aceasta carte nu parea deloc interesanta, poate si datorita cartilor pe care obisnuiesc sa le citesc, carti care imi starnesc interesul prin diverse intamplari paranormale, crime sau orice altceva.

Ei bine, in aceasta carte este vorba despre o femeie pe nume Yael. O femeie dedicata trup si suflet job-ului, uitand complet de familia si prietenii ei. Scopul ei era sa fie cea mai buna in ceea ce privea locul de munca, nu renunta niciodata la tinuta ei office si la tocurile inalte, isi imparte timpul intre intalniri si cine de afaceri.

Si desi avea un succes imens la munca, nu putem spune acelasi lucru si despre viata personala. Isi neglija familia, uitand pana si de ziua nepotilor ei. Nu mai tine legatura nici macar cu prietenii ei. Desi toata lumea isi facea griji pentru ea, aceasta ignora orice sfat, pentru ca simte ca a facut alegerea potrivita, animata de dorinta neclintita de a reusi.

Viata ei se schimba radical intr-o zi cand il intalneste pe Marc, cel mai bun prieten al sau din studentie, si viata ei, atat de bine organizata, sare in aer. El este un prieten pe care ea l-a pierdut cu multi ani in urma, nestiind niciodata motivul pentru care intr-o zi pur si simplu nu a mai fost de gasit. Ea isi aminteste atunci toata durerea si suferinta pierderii lui si realizeaza ca el este singurul vinovat de nevoia ei de a se refugia in munca si de teama de a nu suferi din nou datorita pierderii unei peroane dragi.

Atunci Yael descopera ca fericirea si succesul personal par a fi incompatibile… Oare care vor fi alegerile care ii vor schimba viata? La ce va renunta ea pentru fericire?

„Cred că nu ne oprim niciodată din a ne construi propria fericire. E un proces neîntrerupt. Yaël poate să se schimbe, are dreptul ca, la un moment dat, să aleagă altă cale. Până la urmă, putem avea mai multe vieți” – Agnès Martin-Lugand

COVER

Romanul Îmi pare rău, sunt așteptată este scris de Agnes Martin-Lugand și a apărut în 2017. Recomand această carte, va reuși să te pună pe gânduri, să te facă să te gândești dacă alegerile pe care tu le consideri cele mai bune îi afectează sau nu pe cei care te iubesc.

LAVINIA HĂLMĂGEAN

LAVINIA HALMAGEAN

LAVINIA HĂLMĂGEAN

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: