CARLA & ALEXIA: Cucerind lumea în pași de dans

Andreea Ticra, în vârstă de doar 18 ani, a practicat dans de performanță, având șansa să arate întregii lumi de ce e în stare. A ajuns în diferite țări și orașe cu acest sport, iar astăzi noi avem ocazia să aflam câteva din gândurilesale din acea perioadă.

ANDREEA TICRA

ANDREEA TICRA

„Daca stau bine sa ma gandesc, dansez de cand ma stiu. Nu mi-am intrebat niciodata parintii cum am ajuns in prima mea sala de dans, daca a fost dorinta mea sau daca ei au zis ca ar trebui sa fac un sport”, spune Andreea.

Tot ce stim e ca ea adora sa facă dans, trăia prin asta; după ce venea de la grădiniță, dansa, când ajungea acasă, dansa, se exprima prin asta, deși nu știa foarte mult ce înseamnă dansul adevărat la acea vârstă.

Când a început scoala, nu o mai ducea nimeni. Uitase câteva mișcări, pana când și-a cumpărat CD-ul My World 2.0 de la Justin Bieber, la scurt timp l-a primit și pe cel al Selenei. RAșa a reînceput, fără să-și dea seama, să danseze din nou.

De-acum așa se desfășura ziua ei: venea de la scoala și se apuca sa danseze, ascultând melodiile non-stop, ajungând sa știe fiecare vers pe de rost.

La un moment dat, se opri și-și spuse: „Andreea , tu dansezi”.

Chiar dansa, iar atunci părinții ei au dus-o la cursuri de dans, dându-și toată suflarea la antrenamente. În clasa a V-a a ajuns în sfârșit intr-o trupa oficială, unde a început sa aibă parte de concursuri in multe orașe, coregrafii peste coregrafii, ca și de persoane minunate, care în prezent îi sunt prieteni buni.

CARLA PITACI, ALEXIA MICULESCU

alexia miculescu si carla pitaci

ALEXIA MICULESCU şi CARLA PITACI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: