ELENA IGAȘ: Toamna vine cu noi anime-uri!

Toamna anului 2019 începe în forță, în special în materie de anime.

Multe din cele mai îndrăgite anime-uri au parte de o continuare, lucru așteptat cu nerăbdare de majoritatea fanilor, dar apar și o mulțime de anime-uri noi, care cu siguranță vor fi pe gustul tuturor.

 

Iată câteva dintre acestea:

Boku no Hero Academia 4th Season

Gen: Acțiune, Comedie, Superi-Puteri, Școală

Școala este de multe ori un loc plictisitor, lipsit de orice speranță sau urmă de fericire. Dar lucrurile se schimbă dacă te-ai născut cu o abilitate specială și unică, iar în şcoala ta ești instruit pentru a deveni un super erou. În acest sezon tânărul Izuku Midoriya o să aibă parte de noi adversari, totodată îmbunătățindu-și abilitățile.

Data lansării: 12 octombrie 2019

 

Pet

Gen: Mister, Psihologic, Supranatural

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să intri în mintea cuiva? Ai putea să ii vezi amintirile, gândurile, trăirile sau chiar să le controlezi. Însă această putere are și o latură întunecată, fiind folosită în special pentru asasinări și crime. Datorită subiectului sensibil, acest anime e recomandat doar persoanelor cu vârsta peste 17 ani.

Data lansării: octombrie 2019

 

Shokugeki no Souma: Shin no Sara

Gen: Ecchi, Școală, Shounen

Celebra serie Food Wars ne oferă încă un sezon captivant și plin de suspans. O să reușească Souma să își învingă fiecare adversar și să ajungă cel mai bun în ceea ce ii place? Fiți atenți deoarece lupta se ține în bucătăria cu spatula și cuțitul în mâna iar armura este un șorț alb. Pe locuri, fiți gata, condimentați!

Data lansării: 12 octombrie 2019

Un pasionat de anime-uri ne va împărtăși o opinie legată de acest sezon
Andrei G.

Andrei Gavriș. Sursă foto: arhiva personală

„În sezonul de toamnă 2019 apar multe continuări la anime-uri apărute anterior: Boku no Hero Academia, Sword Art Online, Nanatsu no Taizai, Shokugeki no Souma si Psycho Pass. Eu nu am văzut sezoanele deja apărute ale acestor anime-uri, dar plănuiesc să mă uit la unele dintre ele. Dintre anime-urile noi, cele care mi-au atras atenția cu descrierea și trailer-ul lor sunt Keishicho Tokumu-bu Tokushu Kyoaku-han Taisaku-Shitsu Dai-Nana-ka: Tokunana şi Kabukicho Sherlock. Filmele anime care mi se par interesante sunt Black Fox, în care e vorba despre o familie de ninja care locuiește într-un oraș futurist, până când aceștia sunt atacați, Babylon, un film despre un procuror care descoperă o conspirație, Pet, în care este vorba de câteva persoane cu abilitatea de a manipula amintirile altora, și Human Lost, un film SF care are loc în anul 2036, an în care medicii au descoperit o modalitate de a amâna moartea, însă acest lucru este prea scump pentru majoritatea populaţiei. Azur Lane este un anime bazat pe un joc pentru telefon cu același nume, care poate v-ar interesa, dacă l-ați juca.

Sunt și unele anime-uri care au început în vară, dar care vor continua și în toamnă. Acestea sunt Fire Force, anime în care apare un fenomen nou misterios, care face oamenii să ia foc dintr-o dată, Vinland Saga, un anime despre vikingi, și Dr. Stone, în care omenirea a împietrit, iar după aproximativ 3000 de ani, cei care și-au revenit trebuie să reconstruiască societate”, ne-a spus Andrei Gavriș, elev în clasa a X-a la Liceul Teoretic Lucian Blaga.

O parte din aceste informații le-am preluat de pe MyAnimeList.com

ELENA IGAȘ

Elena I.

ELENA IGAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: