„Odă pentru Oradea”

În spațiul primitor și răcoros al Librăriei Cărtureşti, mai mulți iubitori ai artei au fost prezenți vineri, 14 iunie, de la ora 18:30, la vernisajul expoziției de bijuterii a doamnei Ana Dobraş.

ana02

Sursă foto: arhiva personală Ana Dobraş

„Ca artist şi designer, doresc sa aduc bucurie oamenilor prin creaţiile mele, spune artista în catalogul de expoziţie. Scopul meu este de a crea bijuterii nu doar valoroase din punct de vedere material, dar valoroase mai ales din punct de vedere afectiv. Ataşamentul faţă de o bijuterie o poate transforma pe aceasta într-un talismat nepreţuit sufletului.”

DDjewelry este un brand de bijuterie contemporană de autor, care îşi propune să creeze piese-unicat într-o lume guvernată de serie – un mix între artă, design, sculptură, arhitectură, inginerie şi alchimie, care fac posibilă naşterea bijuteriilor acestui brand.

Colecţia de bijuterii vernisată vineri este inspirată de oraşul Oradea.

„Odă pentru Oradea este un omagiu adus oraşului în care s-a născut, a copilărit şi s-a format artista ca persoană. Prin această colecţie, Ana doreşte să dea înapoi oraşului şi oamenilor săi tot ceea ce a primit pe parcursul diferitelor etape ale vieţii şi doreşte ca povestea acestei colectii să fie descoperită şi purtată cu mândrie nu doar de orădeni, ci şi de către toţi iubitorii de frumos de pretutindeni”, se mai arată în catalog.

La final, doamna Ana Dobraş a ținut să mulțumească tuturor celor care au fost alături de dumneaei.

Amfitrioana evenimentului a fost criticul de artă Ramona Novicov, prieten al școlii și blog-ului nostru, profesor al Facultății de Construcții, Cadastru și Arhitectură din oraș.

Întregul vernisaj a fost transmis în flux video pe Facebook LOGO Paper de către subsemnatul.

ALEX LASCU

ana03

Sursă foto: arhiva personală Ana Dobraş

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: