Vino la cel mai mare eveniment sportiv filantropic din judeţ!

Cu emoție, entuziasm și nerăbdare ne pregătim de zor pentru cea de-a șaptea ediție a Swimathonului orădean, un eveniment de strângere de fonduri ce susține ONG-uri și grupuri de inițiativă din comunitatea bihoreană şi care va avea loc duminică, 2 iunie, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

poster swimathon

Până la fluierul de start al celui mai mare eveniment sportiv filantropic din Bihor, împărtășim cu voi bucuria a ceea ce am reușit să realizăm cu ajutorul comunității noastre.  Până acum au ales să se implice 37 companii, 94 de ambasadori, 380 de înotători și peste 594 de donatori individuali, toţi aceştia reuşind să mobilizeze peste 246.500 lei pentru sprijinirea celor 26 de proiecte înscrise la start. Swimathon aduce împreună familii, prieteni, membri de club, colegi de muncă și amici de la universitate, care se întrec între ei cu scopul de a mobiliza fonduri în beneficiul cauzei lor de suflet. Alături de ei vor fi susținători și donatori, iar intrarea la eveniment este liberă.

Începând cu ora 9:00, vă invităm să ne fiți alături în număr cât mai mare la Swimathon Oradea. Alătură-te și tu tuturor celor care deja au ales să fie parte din schimbare. Donații se pot face la bazin în timpul evenimentului sau online pe platforma http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte/.

Împreună aducem mai aproape bucuria de a înota și cea de a dărui.

Lucrurile se mișcă, dacă faci valuri!

 

 Contact: Claudia Abrudan, Director Executiv

tel. 0743 295 486, e-mail: director@fundatiacomunitaroradea.ro

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: